Hjälp någon?

Funderade kring detta med att uppdatera oftare... Om nån kan hjälpa mig hur man gör för att mobil-blogga så kanske jag slänger in ett inlägg oftare. Nån som känner sig manad?

Nu är de snart dags för Jonas att jobba... så jag ska nog fixa mig för natten och sova, är väl ingen dum idé va? :)

Hjälp?

Kommentarer
Postat av: Hennu

Jag vet inte hur man mobil-bloggar faktiskt? Har funderat på det jag också.. Hmm.



Igår var det jobbigt när han kom över, i vanliga fall brukar han aldrig dyka upp oväntat liksom. Hehe! Hade sett framemot en kväll för mig själv, sista kvällen liksom. Ikväll ska Sofi (Markos syster) sova här och jag blir ju själv med henne eftersom att Marko jobbar. Sen är det helg, så det hade varit min sista kväll ensam igår. Men icke, haha!



Ja vintern är jobbig som fan när man har barn. Vet inte hur mycket de ska ha på sig utan att frysa, sen ska man inte klä på dom för mycket för att de inte ska svettas heller. Jobbigt värre! Sen alla backar som finns här i Malmköping, vi bor ju liksom längst ner här! Suck. Backe vart man än ska. Det är jobbigt och läskigt om det är halt! Usch. Jag föredrar att stanna inne då. Puss!

2010-11-12 @ 08:42:18
Postat av: Hennu

Aha, ska testa göra det sen då, det med mobil.bloggningen :)



Ja det är skönt med egentid också, har aldrig tidigare uppskattat det, men har börjat vänja mig mer och mer eftersom Marko jobbar kvällar varannan vecka liksom. Så passar på med iallafall en kväll på egen hand, sen vänner/familj andra kvällar liksom :)



ja pulka är ju rätt smart, men i vårt fall är det smått läbbigt.. Menar, pulka i en backe? Tänk om hon ramlar av? Trots att hon sitter fast? Hahaha. Sånt skit jag går och tänker på jämt. Eller om jag går med vagnen så råkar man tappa greppet om vagnen för att man halkar till eller något.. Fy fan! Usch vilken tanke :(



Ja lösenord idag, försöker hinna med. Haha. Fixar det på en gång istället då :) Skickar lösen till dig på fb :) kram

2010-11-12 @ 10:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0