Måndag igen...

Så där då, då är det ny vecka igen. Händer inte alls mycket. På onsdag tror och hoppas jag Elin o Lukas kommer upp. Annars är veckan händelselös.

Helgen va lugn. Pontus och Jenny va över i Fredags, så Jenny hjälpte mig slinga håret. I Lördags va vi till Nacka Forum och käka lunch, sen hem och förberede middagen. Vincents farfar och Irene kom över på en bit mat och fika. Igår gjorde vi INGENTING alls. Suck. haha.

JO igår... alltså herregud. Vi har fått tusen olika reklam grejer från massa olika pizzerior med hemkörning. Beslutade oss för att beställa igår. Ringde vid ca 17.15, 2 kebabpizza med vitlökssås. Förstod knappt vad vi sa för det första, fick upprepa adressen flera gånger till flera olika personer. Ja ja, en timma senare har det fortfarande inte kommit nån pizza, men pengarna är dragna från kontot... 18.30 ringer jag upp, då hittar han inte men är här om ca 1 minut säger dom. Ca 18.40 kom han, då hade han vart utanför för ca en halvtimma sen... säger till han att vi aldrig kommer beställa där igen. Tar in maten och den är IS kall SUCK!!!! Och ingen vitlökssås heller. Ringer upp igen och han säger att han ska skicka ut honom en gång till... Klockan går och strax efter 19 ringer Jonas upp igen. Han säger att han ska ta maten med sig till dom så han får pengarna tillbaka. Då säger han att han har gjort ny mat och med sås som ska komma snart. 19.30 ca kom den. De va inte så värst gott, visst de va varmt och med sås, men ska de behöva va så jävla krångligt? Har man hemkörning så får man väl orientera sig lite bättre? Eller?
Ja ja, nu vet vi det att vi aldrig kommer beställa där igen.

Nu känner jag en väldigt äcklig stank från golvet, så dags att byta blöja haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0