Ullared

Vi har pratat om att åka till ullared ett tag och igår blev det av :) Åkte till mamma sent i onsdags kväll och sov för att sedan lämna Vincent där så vi kunde åka ostört. Åkte iväg vid 4.30 tiden och kom fram vid 9.30. Och tro det eller ej, på en vardag, men de va fullt på parkeringen när vi kom fram :S SJUKT! Skyndade oss in o handla. Blev mest grejer till Vincent. Julklappar och sånt :D Hittade såklart saker till oss med, eller ja, till hemmet. Ja köpte 2 tröjor bara. Va så mycket folk så det va svårt att titta på sakerna.

Köpte: (till Vincent) Huvtröja, skjorta, 2 par jeans, 3 bodys, pyjamas, raggsockor, tomtedräckt, vantar, overall, leksaker och sängkläder.
Det mesta ska han få i julklappar men behöll lite som vi köpte som han kan ha nu :D

Till oss blev det massa blandat, lampor o tvättmedel, diskmedel o massa sånna saker :D Hittade även 3 fiiina tavlor som vi ska sätta upp över sängen :D

Ja ja, idag tror jag vi skulle över till Pontus och Jenny o äta lite. Men det är ju inte förens ikväll. Under dagen blir det att skicka in min uppgift till skolan, städa o fixa hemma sen vila mer :) Är fortfarande super trötta efter resan.

Nehe, de va nog bara de jag skulle säga :P På återseende!

Kommentarer
Postat av: Tova

Spännande med Ullared, verkar som man kan göra en massa fynd där men tyvärr har vi ju lite långt att åka ;)

Hoppas allt är fint med er annars!

kramar

2010-10-17 @ 20:59:16
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0