Körkortet

Handledar beviset för Jonas kom på posten idag, så nu kan vi sätta igång med övningkörningen ordentligt!
I fredags åkte vi på en parkering i Kungenskurva och idag åkte vi i Lunda industriområde. Klart parkeringen kändes mer säker, men Jonas har suttit och läst tips om hur man lättast lär sig koppla och allt sånt och då rekomenderades det att man skulle göra i ett lugn industriområde.

Klart att körningen är sisådär, men ändå går det bra faktiskt. Med tanke på att jag bara kört en gång innan så va Jonas mycket nöjd med dagens körning. Var trotsallt både korsningar och andra trafikanter som jag bemästrade ganska bra :D

Men vi har sagt att vi måste köra några gånger i veckan för att det ska hända något och för att kunna ta det där körkortet någorlunda snart ändå. Kör vi bara nån gång ibland kommer det dröja flera år innan jag kan köra upp hahah. Ingen stress heller, men jag känner ändå att inom ett år vill jag ha kortet :D

Kommentarer
Postat av: Marina

Jag tror det kommer gå jätte bra. Jonas verkar vara en lugn person och det är en viktig egenskap hos en handledare. Och jag vet att du är en person som har lätt för att lära dig så kortet är ditt inom ett år. Kram

2011-04-12 @ 21:22:48
Postat av: Nicole

Det kommer gå jättebra :) Nu när du satt igång dröjer de nog bara ett par månader ska du se :)

2011-04-12 @ 21:29:18
URL: http://nokzinc.blogspot.com/
Postat av: Hennu

Svar: Nej jag håller med, det känns inge bra att behöva säga "Nej, men pappa är inte hemma just nu" så många gånger som man måste liksom :( Känns som papporna tappar galet mycket av sina barns barndom på något sätt.. :/ Kan ju inte vara kul för papporna heller, förstås, men någon måste ju dra in pengar.. Så är det ju.



Min mammapenning har gått ut nu tror jag, så det är Marko som försörjer oss tills jag fått jobb. Blir väl att lämna Emma på dagis till hösten någon gång. Till sommaren är det ju helt onödigt med tanke på sommarloven osv.



Ansiktet är kasst just nu, pga solen som jag skrev. Det har inte blivit alls mycket bättre än! :( Kan inte täcka med brunkräm eller något.. Skit jobbigt och vill bara gråta för det :/ Medicinerna i sig är toppen, skiten i ansiktet var ju nästan heeeelt borta, tills nu :/ SUCK!!!



Kram

2011-04-12 @ 22:03:35
URL: http://livsdiamant.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Lowa & bebis i magen

Helt rätt, har hittat den på Jula. Det var den billigaste trädgårdsgruppen jag hittade, och fin var den också. Så du har med kikat på den? Ringde till Jula i Eskilstuna och de skulle börja säljas där i början på Maj. Ska ni slå till?

Kramar Anna

2011-04-13 @ 18:53:38
URL: http://annasvardagsliv.blogspot.com
Postat av: Anna - Mamma till Lowa & bebis i magen

Ja dom har bra priser på Jula. Dock vet jag inte hur gruppen ser ut i verkligheten men säkert lika fin som på bild. Vi är ute efter en grupp med gärna sex sittplatser. Oftast säljs grupperna med 4 stolar så får man köpa till extrastolar som är ganska dyrt.. det blir ju liksom minst en tusenlapp till. Tråkiga pengar att lägga på trädgårdsmöbler så därför var denna grupp så bra när allt ingick :)

Blir ju säkert kanon för er med trädgårdsgruppen med 4 stolar då ni ska ha på balkongen. Ska ni åka och titta på den snart?



Ja jag försöker hålla igång så gott jag kan. Bävar inför foglossningen som jag fick med Lowa så hoppas jag slipper den här gången, men barnmorskan sa att nästan alltid får man det med andra barnet också :/ skit.



Puss kram <3

2011-04-13 @ 20:18:11
URL: http://annasvardagsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0