Midsommar närmar sig :D

Snart är det midsommar och det betyder bröllop för hela slanten :D Ser fram emot det som bara den :D Är super nöjd med kläder och allt och speciellt vincents finkläder och lackskor :D

Ska stryka allt på torsdag kväll och duscha och allt sånt fix så jag slipper ha allt på fredag. :D Får åka lite tidigare än vi behöver för vi har ju en liten överraskning på g :)

Idag gjorde vi bankärende och gick till Moster Birgit. Hon vart helt frälst i Vincents kläder :D Kul att höra så klart. Han är sällan klädd i myskläder och absolut inte när vi är ute. Idag hade han beiga byxor, piké tröjan från turkiet och en grå kofta :D Såg ut som en liten gubbe nästan.

Nu är det snart dags för Vincent att sova, då är det annat fix som ska hållas med.

Btw, 2 nya VG i skolan, känns toppen! Jag är ju färdigutbildad nu, men valde att fortsätta med sista delen så vi får en heeel sommar ihop bara vi. Till hösten så flyttar vi ju igen så det känns skönt att slippa jobba samtidigt som packning och allt :D

Ja ja nehe, detta duger inte, dricka kaffe nu :D

Kommentarer
Postat av: Riikka

åh vad är det för folk som ska gifta sig? Jag hoppas iallafall på en eller annan bild på klädseln om det blivande äkta paret inte vill ha sina bröllopsbilder på offentliga ställen :)

2011-06-22 @ 14:22:49
URL: http://4sekunder.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0