Status på resan!

Flyget:
Starten gick hur bra som helst, Vincent va skiiit duktig och sen somnade han och sov i 2 timmar. Lekte lite när han vaknat, men när vi skulle landa så bröt helvetet löst. Han bara skrek o skrek o skrek. :S Ont i öronen så klart!

På Santorini:
Fick väskorna snabbt och sen på bussen som skulle ta oss till Perissa. Fick då veta att INGA båtar skulle gå innan lördag morgon. PANIK! Vi ville inte stanna på santorini, inte alls! Lämnade väskorna på hotellet och gick och prata med biljett grejset för båtarna, JOHO då, de gick visst båtar :D JAA!

Idag:
Försov oss och vaknade 10min innan taxin skulle komma men hann precis ner :D

På båten:
Gick bra först, Vincent sov 2,5 timma. Kunde inte ge han nån mat när han vaknade så han va super ledsen och ville ingenting. PANIK IGEN! Båten va super försenad så vi fick hoppa av på Naxos istället för paros.

Nu är vi här och kommer stanna några dagar sen åker vi vidare till Antiparos. Än har vi inte hunit njuta, men imorn ska vi bada och sola :D ÄNTLIGEN!!!

Hörs snart igen!


Kommentarer
Postat av: Riikka

Det är klart att det är lite bökigt, det är juh första gången ;) Men det kommer att gå finfin! Njut av sol och bad imorgon!

2011-06-29 @ 21:00:02
URL: http://4sekunder.wordpress.com
Postat av: Anna - Mamma till Lowa & bebis i magen

Gud så skönt att komma bort. Njut riktigt ordentligt :) puss kram

2011-06-29 @ 23:21:32
URL: http://annasvardagsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0