GRATTIS!

Idag har våra vänner Jan och Malin fått barn. En pojke på ca 3700 gram och 51 lång. Men han (Doglas el. Wiliam) hade bråkat så mycket i magen i ca 23 timmar så Malin blev tagen med akut kejsarsnitt imorse. :S
Men hoppas allt är bra med dom och jag sänder dom massa styrke kramar!

Till något helt annat. Vincent sket ner sig totalt när jag skrev det förra inlägget. ASG! Över hela sig hade han bajs. Och på golvet i hans rum och på gunghästen, ASG! Fy faaaan va jag skrattade, trodde jag skulle kissa på mig ett tag!

Kommentarer
Postat av: Hennu

Hahaha! Vilken skitpelle :D Hihi.



Svar: Förstår precis vad du menar, tackar gud för att Marko inte behövt vara ifrån oss såååå länge iallafall (bara för att jag skriver detta så kommer det hända knackar tre gånger i trä Haha).



Det är SJUKT jobbigt att vara ensam med Emma när hon är som hon är just nu. Flera dagar, skriker för absolut ingenting liksom! Hejdlöst. T.o.m när jag bär henne emellanåt så skriker hon, man släpper ner och hon skriker, testar ta upp igen, hon skriker. Ändå har hon ren blöja, precis ätit osv. Fattar inte! Grr.. Hoppas verkligen jag också, att det går över snart! Orka liksom? Haha. Fyfan.. Kram

2011-03-14 @ 16:28:44
URL: http://hennu.blogg.se/
Postat av: Hennu

http://fujidirekt.se/gratis - 100 bilder för 29kr. Jag utnyttjade Markos namn på det också, haha! Plus att jag deltog i en undersökning på nätet (fick på min hotmail) och fick ytterligare 100 bilder för 29kr! Så tre gånger samma kampanj liksom ;) Smart ju!

2011-03-14 @ 22:05:57
URL: http://hennu.blogg.se/
Postat av: Nicole

sv : det är månadsdagsdags den 17de :) man fåre ta tillvara dom små tillfällena att fira och mysa :)

2011-03-16 @ 19:49:03
URL: http://nokzinc.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0