Älvsbyhus

Idag ska Jonas och jag på möte med älvsbyhus. Har hittat en tomt på Värmdö med ett hus från älvsbyhus som exempel.
Tror dock inte vi kommer välja älvsbyhus om vi nu väljer att bygga eget. Vet dock inte vad vi skulle välja istället. Ett alternativ var LB-hus, men de verkar lika oseriösa som älvsbyhus så valet är inte enkelt. Det ska vara prisvärt med.
Någon som vet några bra prisvärda hus leverantörer?

Efter mötet hoppas vi på att få en visning på ett hus vi hittade igår. Det ligger dock inte på Värmdö som vi tänkt oss innan utan ute på Ekerö. Det finns några små saker att ändra på i det huset, men annars ser det riktigt bra ut :D

Huset vi kollade på med poolen är inte av intresse. Det fanns saker som inte var klara som säljaren inte hade planer på att färdigställa heller. Tex taket på garaget. Fanns bara underlagspapp på ena sidan (inte godkänt som takpapp) och på ande sidan var det bara undertak och bjälkar. Där kommer snön fastna och undertaket bli fuktskadat.
Det var stora öppningar mellan mark och garaget. Då undrar vi hur själva husets fasad ser ut... Något vi inte kan kontrollera om vi inte skulle brutit upp hela trädäcket runt huset... Ah ni förstår.
Så tyvärr måste jag säga, blev inget bud på det. Inte bara från oss utan andra med.
Det är ny visning idag på det så det verkar gå segt för dom. Känns just därför ännu bättre att vi inte budade på det. Kan ha varit mer kunniga människor där än oss som såg större fel liksom :D

Men som sagt, Älvsbyhus kl 11 sen hoppas vi på visning på Ekerö :D
Vincent ska vara med sina gudföräldrar under tiden :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0